Omicron,masoneria,xhonturqit dhe shqiptarët. A.Cako, B.Mane I.Kollçaku dhe M.Zeka E Diell 05/12/2021

Rubrika: Edi Manushi, Glenti Nallbani Të ftuar: Alfred Cako, Milaim Zeka,Bledi Mane, Ina Kollçaku Programi “E Diell” vjen çdo të dielë në ekranin e Top Channel duke bërë bashkë të vegjël e të mëdhenj, kjo për shkak të karakterit argëtues,…

Omicron,masoneria,xhonturqit dhe shqiptarët. A.Cako, B.Mane I.Kollçaku dhe M.Zeka E Diell 05/12/2021

Source

Rubrika: Edi Manushi, Glenti Nallbani
Të ftuar: Alfred Cako, Milaim Zeka,Bledi Mane, Ina Kollçaku

Programi “E Diell” vjen çdo të dielë në ekranin e Top Channel duke bërë bashkë të vegjël e të mëdhenj, kjo për shkak të karakterit argëtues, informues e edukativ që ka. Një program me rubrika të dedikuara për të gjitha moshat e për të gjithë shqiptarët brenda e jashtë vendit, nga fëmijët 7 vjeç deri në zonjat e zotërinjtë që kanë nostalgji për kohën që kemi lënë pas, apo duan të dinë diçka më tepër mbi aktualitetin.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#eDiell#TopChannel